torstai 24. toukokuuta 2012

Pakkaamista kotona & parkettia raksalla

Kotona pakkaan tavaroita jätesäkkeihin ja lainalaatikoihin ja raksalla naputellaan lattiaa paikalleen. Yläkerrassa lattiat on valmiina ja alakerrassa keittiössä, ruokailuerkkerissä ja pian olohuoneessakin. Jäljellä siis eteinen ja vierashuone (elleivät tänään saa jo niitäkin laitettua).

Listoja tuskin on paikoillaan muuttaessa, mutta ehtii ne varmaan. Osoite on muutettu, netti siirretty ja lamppuja ostettu ja tilattu niin että päätä huimaa tämä kaikenlainen hankkiminen! Kannatti kyllä googlettaa lamppuja, sama lamppu oli hyvinkin eri hintainen eri verkkokaupoissa/liikkeissä.

Tiistaina siivotaan ja torstaina muutetaan - keskiviikkona riittää silti varmasti tekemistä - ei uskalla jättää siivousta viimeiseen iltaan, koska torstaina on oltava pää tyynyssä "raksalla" :) Vähän hirvittää että miten ehditään mitäkin tehdä. Ennen muuttoa pitäisi olla lasi takan edessä ja väliaikaiset portaat (=trukkilavat) kaikkien ovien edessä. Parvekkeellakin pitäis olla kaiteet, mutta saa nähdä riittääkö jos ottaa kahvan pois tai jotain. Huh! Tekee kyllä mieli vähän lomailla kunhan on muutettu! Mutta ostoksille on heti mentävä, sillä esim. vaatehuoneen korit ym. pitää heti hankkia. Nyt tiskit koneeseen ja nukkumaan, huomenna jatkuu pakkaaminen kotona ja raksalla lattioiden laitto. Portaat, väliovet, listat, keittiön kaapinovet ym. ym....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti