lauantai 19. toukokuuta 2012

Saa nähdä mikä on tilanne parin viikon päästä!

"Siirrettiin" muuttopäivää jossain vaiheessa huhtikuun lopusta toukokuun lopulle ja ei kyllä yhtään liikaa siirrelty. Saa nähdä mitä kaikkea jää tehtäväksi muuton jälkeen vielä! Juuri käytiin läpi listaa, mitä kaikkea pitää olla ennen kuin saa muuttoluvan. Postilaatikosta ja talonnumeroista lähtien siihen oli kaikenlaista listattu. Huh, tuommoisia juttuja näperrellään varmaan viime tipassa, on vielä paljon isompiakin hommia kesken!

Edellisen tekstin kirjoittamisen jälkeen on tapetoinnit tehty, takka on täysin valmis, poikkiparru käsitelty tummaksi ja kaikkea muuta mitä en edes tiedä tai muista tässä vaiheessa. Mutta työlistaa olisi vielä:

-alakerran parketti
-listat
-kaikki nuo muuttolupaan tarvittavat "pienet" jutut kuten postilaatikko yms.
- väliovet (saunan ja kylpyhuoneen ovet ovat paikoillaan).
-keittiöön ovet kaappeihin
-kodinkoneiden asennus
- valaisimien asennus (spotteja on kyllä alakerrassa asennettuna ihan jonkin verran, mutta yläkerrassakin pitäisi nähdä jotain ennen muuttoa :) )

Yläkerran kylpyhuone jää nyt tekemättä, sitä ei millään enää ehdi, sillä oven toiselle puolelle tulevaa viilennyskonetta ei olla vieläkään saatu, joten kylppäriä ei ole voinut tehdä vielä ollenkaan :(

Sitten uutena ongelmana tuli astianpesukoneen integrointi. Eipä tullut mieleen meillä, ei kalustemyyjällä eikä koneiden myyjällä tarkistaa astianpesukoneen korkeutta. Oletimme, että koneet ovat peruskokoisia kaikki, mutta eivätpä olleetkaan. Nyt meillä on astianpesukoneelle kaappi ja kaikki muut vermeet, mutta sepä ei sinne iloisesti sujahtanutkaan, sillä kone onkin korkeampi kuin on oletettu! Tänään sitä on mies yrittänyt väsätä sopivammaksi, siis koneen kaappia, mutta kesken jäi homma. Astianpesukone on korotettu ja alla laatikko, joten ei ihan hyllylevyä siirtämällä tästä selvinnyt. Ärsyttää kyllä tämmöiset ongelmat, joita ei pitäisi olla ollenkaan!

1 kommentti:

  1. Ohops, sun päivitys oli hyvä muistitus mulle: pitääpä tarkistaa, mitkä kaikki yksityiskohdat pitää olla kunnossa ennen muuttolupaa. Teilläkin siellä hommien määrä ja odotus huipentuu.. Koita jaksaa: pian palkitaan!
    Terkkuja Raahesta, meillekin tulee huomenna muurari, -lopultakin! Ja sit loppuviikosta lattia ja tapetit. Jes!

    VastaaPoista