tiistai 8. toukokuuta 2012

Tämän kuun lopussa pitäisi muuttaa :)

Kämppä on irtisanottu ja raksalla vielä vähän tekemistä, mutta on kuitenkin päätetty muuttaa loppukuusta. Kaikenlaisten koteloiden ym. värkkäämiseen on mennyt vähän aikaa, kun piti vähän odotella valistunutta mielipidettä alakerran katosta ennen kuin laitettiin seiniä kuntoon alhaalla. Päädyttiin maalaamaan katto kertaalleen valkovahalla, jotta tulisi vähän vaaleampi katosta. Silti siitä näkyy ihan hyvin vielä puunsyyt, eli ei tule ihan valkoinen katosta. Olisi ollut tuollaisenaan vähän liian kellertävä, varsinkin sitten kun siihen iskee tammiparketin lattiaan.

Yläkerran kylpyhuone on vielä aloittamatta, kun sen ulkopuolelle pitäisi ensin kiinnittää viilennyskone. Siihenpä ei ihan helpolla meinannutkaan löytyä sopivaa ja kun sopiva löytyi niin toimitusaika on neljä viikkoa. Saa nähdä onko meillä yläkerrassa kylpyhuonetta kun muutetaan :(

Sairastelun takia tuli muutama välipäivä rakentamiseen, mutta nyt taas hommat jatkuu. Tämän illan hommiksi jäi keittiön ja ruokailuerkkerin ja vessan kattojen maalaaminen. Kun katon saa valmiiksi niin sitten seuraavana vuorossa on alakerran seinäpinnat loppun. Sähkärit olivat kiinnittäneet rasiat jo kaikkialle vaikka kiellettiin laittamasta keskeneräisiin seiniin. Saa nähdä mitä asian kanssa tehdään!

Jos nyt tähän listaisi tehtäviä niin:

- alakerran tapetit & seinät maalata toiseen kertaan
- listat loppujen ikkunoiden ympärille
-katto- ja jalkalistat
- takan maalaus (ei tehdä itse)
- kodinhoitohuoneen välitilan laatoitus (ei tehdä itse)
- lattiat
- keittiöön kaapinovet & kodinkoneiden asennus
- yläkerran kylpyhuone


Varmaan listasta puuttuu yksi jos toinenkin asia vielä, mutta tässä tärkeimmät ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti